تبلیغات
جاذبه های گردشگری - غذاهای لذیذی که در سفر به ترکیه باید امتحان کرد

غذاهای لذیذی که در سفر به ترکیه باید امتحان کرد

نویسنده : گلفام سفر یکشنبه 12 شهریور 1396 12:03 ب.ظ  •    ارسال شده در: ترکیه

ترکیه یکی از کشور های توریستی دنیاست که هر ساله مقصد گردشگران بسیاری از نقاط مختلف جهان است و از غذاهای متنوع و دلپذیری برای هر سلیقه و ذائقه ای برخوردار است که در ادامه به معرفی برخی از آن ها می پردازیم.

بورک (Borek)

بورک

بورک یک میان وعده محبوب در ترکیه است که با استفاده از خمیر نازکی به نام خمیر فیلو یا خمیر یوفکا تهیه می شود و طعم شیرین و خوبی دارد. بورک در ترکیه به شکل های مختلفی درست می شود که یکی از خوراکی های قدیمی ترکیه و مربوط به دوره ی عثمانی است.

سوپ عدس (Mercimek Corbasi)

سوپ عدس

این سوپ محبوبیت زیادی در ترکیه دارد و در ایران و به خصوص نواحی آذربایجان هم طبخ می شود که شامل پوره ی عدس و ادویه های مختلف است و یکی از ارزان ترین و در دسترس ترین غذاها در ترکیه به شمار می آید.

مِنِمِن (Menemen)

menemen

Menemen در واقع نوعی املت است که ترکیبات اصلی آن تخم مرغ و سبزیجات است و البته موادی مانند پنیر و سوسیس تند نیز گاهی به آن اضافه می کنند و یک صبحانه عالی به شمار می رود و محبوبیت زیادی بین مردم ترکیه دارد.

کباب (Kebap)

کباب

کباب های ترکی شهرتی جهانی دارند و انواع مختلفی دارند که معروف ترین آن ها دونرکباب (doner) است. در ترکیه برخی از کباب ها مربوط به استان خاصی هستند، مانند اسکندر کباب، Adana Kebap  و Urfa Kebap که از غذاهای پر طرفدار ترکیه هستند.

مانتی (Manti)

مانتی

مانتی نوعی پیراشکی است که از خمیر و محتویات درون آن تشکیل شده است که در ایتالیا این غذا را راویولی و در گرجستان کینکالی می نامند و به همراه ماست و سیر سرو می شود و از غذاهای محبوب ترکی می باشد.



برچسب ها: غذاهای ترکی ، غذاهای ترکیه ،
آخرین ویرایش: دوشنبه 10 مهر 1396 11:44 ق.ظ

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر